Prednosti

DRUŽINSKE VREDNOTE

Podjetje ni le organizacija poslovnih aktivnosti, temveč sklop vrednot, ki jih udejanjamo skozi družinsko povezanost.

Naš transport je sklop aktivnosti, ki temeljijo na pravih vrednotah. Verodostojnost, zaupanje, sodelovanje, prilagodljivost in spoštovanje so temeljne vrednote našega delovanja.

PREVOZ Z LASTNIMI VOZILI

Prevoz vašega blaga opravljamo z lastnimi vozili, ki so redno servisirana in zavarovana, kar predstavlja večjo varnost za vaš tovor.

NAPRAVE ZA SLEDENJE

Možnost nadzora našega vozila in s tem vašega tovora na vsakem koraku - vozila so opremljena s sledenjem, tako da lahko v željenem trenutku preverite, kje se vaš tovor nahaja in koliko časa še potrebuje do cilja.

EURO 5 MOTOR

Okolje in prostor sta kljub potrebi družbe po povečevanju števila vozil, prišla do lastne vrednosti z uvedbo novejših in okolju bolj prijaznih tehnologij. Euro 5 motor je izboljšana verzija motorja, pri katerem je izpust izpušnih plinov 80 % manjši glede na motor Euro 4.

FLEKSIBILNOST CEN

Trudimo se prilagajati željam in potrebam strank, to pa vključuje postavitev prave cene tako za vas, kot tudi za nas.

DODATNA PONUDBA:

  • SKLADIŠČA - na lokaciji Poljubinj 89 F, 5220 Tolmin imamo lastna skladišča za skladiščenje blaga in možnost pretovora
  • POSREDOVANJE V PREVOZIH - vi naročite prevoz, mi poskrbimo za transport
  • ODPRTOST ZA NOVE IDEJE - Čas novosti in sprememb dopušča novim idejam prosto pot. Distribucija in zastopništvo sta poleg prevozniških storitev naslednja faza našega razvoja, v vsakem primeru pa smo odprti za dodatne nove ideje.
 
tabla

prevoznistvo